Rólunk

ARC-TEX Kft.

Az Arc-Tex Kft-t 1993-ban alapította a nyíregyházi Szalontai család. Kezdetben nagyobb építőipari munkákat láttunk el burkolóanyagokkal, ám a szakma szeretete és az anyagok használatában szerzett nagy tapasztalatunk miatt azok beépítésével is foglalkozni kezdtünk. Építészmérnökként pontosan tudom, hogy mennyire fontos a fejlett technológiák és a megfelelő anyagok használata, ezért kivitelezési munkáink során kizárólag a kis és nagykereskedelmi részlegünk általunk forgalmazott minőségi anyagokkal dolgozunk.

Ám az anyag és a technológia nem minden. Még fontosabb, hogy a munkát előkészítő mérnököktől, az anyagokat mozgató raktárosokon át a burkolókig mindenki szakértelemmel és odaadással végezze a feladatát. Hiszen mi csak akkor vagyunk elégedettek, ha jó szívvel ajánlanak minket másoknak. Csapatunk a munka végeztével sem engedi el megrendelőink kezét, bizton számíthatnak ránk az elvégzett munka átadása után is.

Megrendelőink folyamatosan számíthatnak szakmai támogatásunkra, legyen szó egy pályázati anyag összeállításáról vagy egy elnyert projekt megvalósításáról. Szeretjük az új kihívásokat, melyekre gyakran partnereinkkel közösen találjuk meg a megoldásokat. Az ország számos pontján találkozhat az általunk burkolt épületekkel. Ha egymás mellé tennénk a történetünk során készített összes padlóburkolatot, akkor az 100 futballpályánál is nagyobb lenne! Erőfeszítéseinket megrendelőinken kívül a szakma is díjazta, hiszen cégünk projekt részlegét Építőipari Nívó Díjjal is jutalmazták.

Rólunk

Az elmúlt 25 évben sokszorosára növekedett cégünk forgalma ám a Szalontai család azóta is együtt egy célért dolgozik, és mi erre vagyunk a legbüszkébbek.